Ontmoet !MPULS op het jaarcongres | SMI en STABI

7 november 2016

Op 15 november organiseren Stichting Marktwerking Installatietechniek (SMI) en Stichting Aanbestedingsinstituut Bouw en Infra (STABI) hun zesde congres in Zoetermeer. Ook !MPULS is vertegenwoordigd. Om 15.45 uur presenteren Alexander Hesling (Manager Kuijpers Installaties) en Jaap Strating (CPO Gemeente Eindhoven) ´innovatie bij aanbestedingen in de praktijk I´.

Onder leiding van dagvoorzitter Matthijs Huizing, namens het kabinet aangewezen als Aanjager ‘Beter Aanbesteden’, praten diverse opdrachtgevers, opdrachtnemers en deskundigen u bij over de (on) mogelijkheden van technisch innoveren bij aanbestedingen. Hoe vraagt u een innovatieve oplossing uit? Of hoe kunt u een innovatieve oplossing aanbieden? Hebben of hadden we daar een wijziging van de aanbestedingswet voor nodig of was dit al mogelijk. U hoort het onder andere aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden.

Alexander Hesling en Jaap Strating verzorgen een duopresentatie over installatietechnieken in een integrale verduurzamingsopgave. Zij delen hun expertise met de aanbesteding van verduurzaming van gemeentelijke gebouwen in Eindhoven en in dat verband, over innovatief energiemanagement. Dit project wordt besproken vanuit de opdrachtgever waarbij tevens aandacht is voor de opdrachtnemer.

Meld u hier aanBekijk het programma